2016

Blev träffad av nå happy moment rus så varför inte få ner de i text?
Såg nämligen på näst sista avsnitten av årets Så mycket bättre, när alla artister hyllar Ted Gärdestad. Måste för de första vara säga att jag, lixom de artisterna älskar Ted Gärdestad. Han har så många fantasiska låtar, både text och musik sen får jag sånna jäkla flashbacks från sommrarna när man nästan bodde på segelbåten med pappa. När vi seglade ner till Marsstrand. När man hade ordentliga examen på Strömnässkolan och hade sommarlov som inehöll fotbollscuper, sol och bad. Sommrarna innan man började sommarjobba och bara cyklade omkring med kompisarna. 
 
Men hur nu det här kopplas till mitt happy moment rus och sista avsnittet av Så mycket bättre är för att jag börja inse något. I slutet av det här avsnittet så gjorde dom en "sammanfattning" av hela säsongen. Medans jag satt och tittade på de så slog de mig hur jäkla roligt de måste vara att jobba med något som man älskar så mycket. Att få sjunga och spela musik varje dag. Alltid ha så roligt när man jobbar och omringa sig själv med saker man älskar och har så roligt med. Ett roligt liv! Så vill jag också ha de! Nu specifikt inte med musik. Visst älskar jag musik och kan väl säga att det är inte många timmar om dygnet jag inte lyssnar på musik, men de hör inte till saken. 
Varje gång när man börjar närma sig årsskiftet går alltid tankarna tillbaka till de gågna året och om man varit nöjd eller inte. Uppfyllt ens mål, varit lycklig och så vidare. Jag har haft ett riktigt bra år men känner samtidigt lite panik och den paniken har jag känt under en längre tid.
Alla de här artisterna som är med i så mycket bättre, dom har alltid vetat att dom vill jobba med musik och deras driv och drömmar har tagit dom till där dom är. Jag har lite paik över just de. Vafan ska man göra av sitt liv? börjar nästan låta åt de negativa håller men det här happy moment ruset jag nu har ger mig bara mer motivation och tagg. Visst jag har ingen som helst plan, men vet ni va? Jag har kommit fram till att de gör inget. Jag har ingen plan men jag har en massa ideer och det jag känner nu är fuck it, jag vill bara ha kul! Jag gör inte allt jag vill just nu och jag har inte gjort så mycket som jag önskat men de gör inget. Visst livet är kort och man ska göra saker medan man är ung och aldrig ångra sig men dagarna har bara 24 timmar.
 
Det senaste halvåret har fasiken rockat! varför inser jag det här först nu? blir nästan helt lyrisk bara av att inse de nu. Hur kan jag inte ha njutigt mer när jag väl varit där? Jag har fyllt 20! Fått min alldeles egna fina lägenhet, sjungt halsen av mig på dragshowbarer, lapat sol på en kritvit strand, spenderat tid med två av de bästa tjejgängen jag nu vet, Storfors AIK och Strömnäs Dam, all kärlek till er för att ni gjort mina dagar! Jag tagit ännu ett steg i min fotbollskariär! Hur har jag inte svävat på moln tidigare?
 
2017. nu kör vi! Det här året ska jag ha riktigt jäkla kul. Punkt slut. Självklart vill jag ta mig någonstan, se saker, göra saker och bli braoch bättre på saker men varför ska man göra skitjobbet för att kunna ha roligt längre fram? jag vill ha roligt nu. planering och prioritering (visst då pappa?) Många småsaker som är roliga eller tråkigt slitjobb för en stor grej? NÄ, nu kör vi. Året som kommer ska jag skratta och vara glad! De är de enda. Vad gör de att man bor i Piteå? Uppskatta de ni kan. Planera i hemlighet men under dagarna ska jag skratta och bara vara nöjd över att jag är där jag är. Omge mig själv med folk som kan vara glad för min skull och jag deras. Se saken från den ljusa sidan, jag har de jäkligt bra ändå. Trots att jag inte har de jobbet jag vill jobba med livet ut. Trots att jag inte vet om eller vad jag vill plugga. Trots att jag inte har rest dit jag vill. Trots att jag inte har vissa saker, va spelar de för roll. Lev dagara som att du är med i så mycket bättre! Jag ska inte säga att this is going to be my year eller new year, new me...nä då kommer väl karma 1 januari och slår till en i ansiktet. Jag ska göra de jag älskar och har roligt att göra. skratta vara nöjd över min situation och köra på! Ångra inget, skratta, vinna div 1, ha en Ted Gärdestad- sommar och ha roligt! Ett roligt liv!

Ett år senare.

jez, nästan ett år sedan man luftade tankarna här sist! Men kändes väl på tiden och fick även ett litet sug av att skriva igen. Kan vara för att mina lediga timmar mest består av att ligga i soffan för att jag it ids göra något annat mellan jobb och träning, men sen är de även så att jag kikade in här av en slump. Juste Tea, du har ju en sån där blogg...Sen var de även så att det sista jag skrev om var mina tankar och känslor om hur de skulle bli att byta från rött och vitt till blått och vitt! Lämna säkerheten i Piteå IF och starta något nytt i Storfors. Nu är de så att jag lämnar ännu ett lag och till och med säkerheten i Piteå stad. Från och med i januari, tekniskt sett så är jag de redan men innan jag ger mig in i det här så ska jag bara vara lite jul och nyårsledig. 
 
Men ja, Notviken. Luleå! Jag var på väg till Notviken redan förra året men ångrar verkligen inte att jag valde Storfors. Har haft en riktigt bra säsong i Storfors och är verkligen nöjd över att jag valde att gå dit även om vissa inte riktigt förstod hur man hellre väljer ett bottenlag/nykomling än ett rutinerat topplag som satsar högt. 
Jag vill verkligen säga tack till hela föreningen, laget och supportrarna i Storfors. Har varit lärorikt, spännande och välkomnande att ta plats i ett damlag. Att inte längre vara äldst och lära sig tillhöra en miljö där allt handlar om att vinna. Även ett lag som slåss för att hålla sig kvar! 
 
Jag sökte efter en säsong där jag skulle få kämpa och testa mig själv. Visa lite vad jag gick för. Kunde jag ha visat de i Notviken? Kanske, kanske inte. Jag fick ta ansvar på ett helt annat sätt och de ställdes krav på mig från både tränarna och laget. På plan skulle jag hjälpa till att bära laget. Det här kändes spännande och läskigt på samma gång. Men vilken säsong de blev, både på och utanför planen.
Att tillhöra ett bylag har varit hur kul som helst för man får stöd av människor som verkligen bryr sig. Absolut får du ett fantasiskt stöd om du tillhör Piteå IFs damlag, ingen snack om den saken men med ett bylag blir de som en helt annan sak. De blir så intimt på något vis. Folk som man inte hade någon aning om vem dom var kom fram till en efter, före matcher och ibland till och med utanför planen och berömde en eller önskade en lycka till! 
Storfors var helt rätt för mig och jag fick komma in i ett sånt fantastisk gäng! Fått lära känna några fantstiska människor som jag var super nöjd att kalla mitt lag och medspelare. Har fått haft en grym målvaktstränare som jag tackar och önska jag kunde ta me med mig till Notas. Jag hoppas verkligen att de kommer gå bra för SAIK kommande säsong och tackar hela SAIK för ett oförglömligt år och för de förtroendet jag fått.
 
Men nu är det som sagt dags för ny utmaningar och nya färger. Jag känner inte längre den oro jag gjorde förra året. Vad händer om de inte blir bra? Det finns inga funderingar längre. Det här kommer bli bra! 
 
Notviken, Luleå, here I come!