Årsresume?

Verkar ju som att gå igenom hela året är en grej man ska göra ny när det är nyårsafton! Tänkte hänga på tränden och visa lite fina bilder från 2013. Jag har, smart som jag är, rensat min blogg så har bara Instagram och de få bilder som jag har sparat från gamla telefonen till hjälp.

Jag fick avsluta mitt 2012 och starta mitt 2013 på bästa tänkbara sätt, i underbara Goa, Indien. 
Man kan väll säga att hela januari bestod av Goa, längtan tillbaka osv.
 
Februari spenderades mycket med dessa brudar, skoterutflykt, middagar, fika, stan och luncher. Även handboll och träning som vanligt!
 
I april var det dags för fotbollen att dra igång igen, klippte mig kort och handbollen gick riktigt bra.
Resten av april är lite av ett mysterium eftersom jag bara hade de här tre bilderna får då...
 
 
I maj hande det bara bra saker! Började vara med Liv, Simon, Ellen och Malin, fick spela fotboll och besökte huvudstade för att få se Bruce Live! Bästa ögonblicket på hela året, ligger top 5!
 

Slö söndag!

Idag har jag då inge gjort något, suttit framför datorn/TVn/telefonen i morgonrocken och väntat in handbollsträningen som var riktigt rolig idag, mycket skott och så var jag ensam målvakt!
 
Lördagens futsalcup gick ändå hyfsad, kunde såklart gått bättre eftersom det blev tre stycken 1-0 förluster, en oavgjord och en vinnst. Hade gärna haft det helt tvärtom men men... Det var ändå roligt, fick jobba hårt och gjorde det jag kunde helt enkelt.
 
Avrundar kvällen och helgen med ett inlägg såhär på nattkvisten, finns det ordet ens? Även favorit filmen, Dirty Dancing, kärlek på film, bokstavligt talat. Har säker tsett den filmen mist 20 gånger, lessnar aldrig!
Stilen, musiken, storyn, skådespelarna! Kärlek,Kärlek,Kärlek! Tänk om man fick ha en sån kärlekshistoria!
 
 
 

A strong desire to wander or travel and explore the world

Har aldrig längtat så mycket till att fara utomlands! Vill typ börja gråta, så gärna vill jag åka! SNÄLLA! Kan någon ge mig pengar, ge mig en flygbiljett eller ge mig ett jobb då jag kan spara ihop pengar till en resa på iallfalla 2 korta veckor! Cuba, Africa, Australien, USA, Vietnam eller få fara tillbaka till underbara Goa igen! SNÄLLA, SNÄLLA!