...Till kvällen!

Ja kvällen! Knöt ihop en helt fantastisk dag på en så jäkla roligt sätt. Jag och gänget stängde hela terrasen och dansgolvet när vi var sist från båda ställena. Vände klänningen bak och fram och körde stenhårt med flickorna. Det var så otroligt roligt att få träffa nytt folk men även att alla som man växt upp och är med var samlade på samma ställe och hade roligt tillsammans. Alla dansade och drack tillsammans. Rösten hade redan då börjat ge upp för alla men det stoppade ingen. Minne för livet helt klart och
definitivt en av de roligaste (om inte roligaste) ute kvällarna någonsin. 
Även här har man tur som har en fantastisk vän som vimmelfotografar, visst kommer många bilder upp på P-town men Agnes kirrar såklart! 
 
 

Från Morgonen...

Har insett nu att jag är en aning efter när det kommer till att lägga upp alla bilder från studenten. ahja, tur de så dröjer sig känslan kvar lite längre!
Själva studentdagen var helt fantastisk och skit rolig från tidig champagne frukost till sen natt/tidig morgon. Tycker igentligen bilderna kan tala för sig själv för enligt mig så ser man då glädjen utan tvekan. Flaket var en klass för sig, så jävla roligt! Vi hade turen att få med oss Agnes och Linnea på flaket så hade därför våra egna personliga vimmelfotografer. FÄllde nästan en tår när jag insåg att vi rullade tillbaka till skolan efter en timmes skrikande på flaket. Men kvällen hade mer att bjuda på, men jisses! Flaket vill jag helt klart göra om!


 
 

Balen 2015

Det var så ortolig roligt att gå balen. Jag var jätte nöjd med hår, smink och klänningen, det blev precis som jag tänkt mig vilket gjorde att jag inte hakade upp mig på något som de ibland kan bli. Även om det var kaos med alla som ville ta kort på en, med en och vart man skulle vara i början av kvällen gjorde inget. Jag tror att alla tyvär inte hade samma roliga kväll som mig för sjävklart hade kvällen sina dippar och tillfällen med dö tid, men balen blir vad man gör den till och tackar alla som bidrog till en rolig kväll. Mitt bord, tjejerna, vänner och random människor som jag lärde känna, tack för en grym kväll. Har ett stort leende på läpparna på alla bilder och hade det verkligen hela kvällen!
 
Inte bästa kvallan på en del och kan även säga att ingen av bilderna tillhör faktiskt mig. Men som jag sa tidigare så lyckades man hamna på många olika kameror och det dinns säkert massa fler bilder som jag skulle kunna lägga upp, men dessa är dom som enligt mig sammanfatar och beskriver kvällen bäst!