Tre sköna poäng!

Som rubriken lyder så inehöll helgen tre sköna poäng! Vi kom tyvär inte upp i 40 som vi hade velat men 38-14 är inte dåligt. Matchen i sig var faktiskt ganska rolig även om det bara blev en halvlek speltid, förstår de dock för både jag och Anna gjorde båda en bra match och mot ett lag som nordmalin är det bra att få speltid. Hade dock inte klagat av att spela hela matchen när man väl är inne i spelet och det går bra så vill man gärna fortsätta men som sagt, helt förståerligt. Jag kan dock tycka att matcher som nu mot Nordmaling, när de blir mestadels försvar, kan vara lite svåra. Vårat lag är när vi vill och orkar hålla fokus grymt jäkla bra i försvar. Vi blir dock lite ivriga och kanske häften av målen i första var bara små missar för att vi har lite dåligt tålamod. Dessa missar spelar igentligen ingen roll eftersom vi sköter oss riktigt bra genom hela matchen! 
Var roligt att se sig själv på film också som Nordmaling sände på deras hemsida. Kul att få se alla kiombinationer och hur bra vi skötte oss både frammåt och bakåt, hur vi jobbade tillsammans och verkligen förkänade resultatet som blev!
Efter att hela lördagen spenderades med laget och resulterade i en seger och sedan en lugn och mysig filmkväll så kommer även dagen spenderas med laget fast på skyltsöndag. En timmes säljande av fika (även om vi skrattade mestadels) och träninng senare på kvällen. 
 
Intresantare liv än så har jag inte, veckan har rullat på med julpynt och träningar. Har tyvär inte hittat julkänslan ännu men om snön kan komma någongång på riktigt så kanske även kännslan kommer. Får dok bara lite smått panik av att tänka på julen och alla pengar som kommer ryka och stressen som lär komma när som helt gällande skolan. Dagarna får helt enkelt rulla på så får de komma när det kommer.
 
 
 

Status

Är bara sååå less... Humöret idag var inte att leka med, klimakteriet nästa?
Kan delvis bero på att jag hade två skitlektioner nästan på varandra. inget jävla tålamod och vill bara göra precis vad jag gjorde idag. satte mig med armarna i kors och hög musik i lurarna... Inte ens julpyntet kunde fixa humöret, möjligen i nån minut när jag konsentrerade mig att fixa en julstjärna men annars så var humöret gode nere.
Fick skippa fotbollen eftersom vi hade handboll samma tid, och med bortamatch mot Malmberget på lördag så fick handbollen gå före denna gång. Träningen gick sådär så humöret blev inte direkt bättre av det men vafan, lite Vänner och sömn ska kanske kunna råda bot på humöret.
 
Utöver humörsvängningarna så rullar livet på, långsamt men i alla fall frammåt. Känns som att jag har massa olika stolpar som ligger framför mig, resor, studenten men allt känns så himla långt bort! kan tiden snälla gå fortare eller så vill jag gärna ha roligare på vägen!
 
Bra tjej den här
 

Ovärt

 Att jag nu har suttit och skratta åt dessa bilder i ca 30 minuter så kände att jag ville dela med mig av min glädje till er andra, vet dock inte om dom verkligen är så himmla roliga för känner att jag är en aningen trött.
Mina tisdagar är verkligen det bästa,  är på skolan i ungefär 3 timmar sen är det bara att fara hem och mysa. Inget fel alls! Ska nu slå på en bra disneyfilm, värma upp lite mat och dega fram till träningsmatchen som jag ska spela med veteranerna ikväll. 
Ganska ovärt inlägg egentligen men ibland behöver man skräp inlägg också så man inte verkar för proffsig! ;)