Bra start på långhelgen

Riktigt jäkla kul kväll var det igår! Jag tog tag i klasen och så fixade vi ihop en klassmiddag! Super mysigt! var lite över ambitiös och fixade lekar. Vi spelade kubb, ryskfylla som var en av de roligaste grejerna jag gjort på länge! 
Efter allt käk och lek så fick vi nå ryck och blev super spontana och började snacka om att vi skulle fara på "roadtrip" till happaranda, fara och tälta, bara köra och sen grilla, sova ute under stjärnorna och fara ut med båt. Det blev då tillslut att vi for ut till Fridas stuga där vi tände en brasa och bara satt och mös. Vi basta, badade, Terese och jag rodde över till min stuga och så grillade vi lite pinnbröd och marshmallows. Vid 2 tiden tryckte vi in alla i en bil och körde hem till mig. En lyckad kväll! 
 

snart ärr de slut!

fyra dagar sen jag blogga, men va händer har typ tappat tidsuppfattningen nu när de enda jag kan fokusera på är att skolan är slut om en vecka!

Helgen bestod mestadels av träning men han även vara paprika, glida runt med tjejerna och jaga får.
Lördagen var jag och några fler från laget stora paprikor för ICAs Paprikaklubben, kramade barn och gick omkring i en stora VARMA paprikadräkter. Hur konstigt det änn låter så var det faktiskt kul, fick lite nackont och lökade sönder men annars var de ganska kul faktiskt. gick runt och shoppade alla pengar jag hade kvar från denna månad och sen på kvällen gled jag runt i mammas bíl med tjejerna och for runt genom hela Piteå. Ganaka mysigt faktiskt!

I söndags var jag ner på en trip till stockholm för att möta AIK på bortaplan, blev en sur och skit förlust som vi vet att vi kan vinna och borde ha vunnit. Vi får ta nya tag och ta 3 poäng på söndag mot Vittsjö.
Kom hem vid halv 1 på söndan och sen upp på skolan.
Måndagen gick snabbt men hann ändå halvvägs på mitt grafprojekt, visa upp allt för musik och dans människorna, ha utvecklingssamtal, göra bort ett engelskaprov och träna i vanlig ordning.

Idag har jag min vanliga Tisdag och hade egentligen tänkt göra bort lite skoljobb men ska istället käka, fara på skolan tidigare och snacka lite med några lärare, fota i studion och sen matlagning.
I eftermiddag blir det tränings som vanligt och sen skoljobb! Nu är de jäklat slutspurts som gäller!

en inte så liten update

Åhhh hur många dagar har det gått nu? sex? Ja på dessa sex dagar så har det hunnit bli sommar! SÅ. JÄKLA. HÄRLIGT! har redan blivit röd på näsan och samlat på mig lite mer fräknar! Jag har tagit årets första dopp i kanalen från tages vilket var lite kallt men inte farligt ändå, hade velat hoppat i idag men kändes som att spets och BH inte var speciellt aktuellt med tanke på hur mycket folk det var på tages och längst kanalen.

Dagarna har gått lite väl fort enligt mig men klagar verkligen inte på att det är helg. Har helt enkelt för mycket saker att göra och för lite tid kvar av skolan så borde egentligen ta skolan i första hand för att få klart allt meeeeen så funkar inte riktigt jag!

Idag har livet varlit skönt, vi började med att skriva ett "prov" som gick ut på att man ordbajsade sina egna åsikter om olika ämnen, sen for vi till Bion för att först lyssna på musikerna uppträda några låtar och sen se några kortfilmer. Vi skulle egentligen vara på "filmfestival" hela dagen men vid 12 så satte vi oss ute i solen och gick sen och käka på Thai. Vi tittade igenom några affärer och for sedan till tages för att absorbera lite sol.
Absorberade fram till träningen och sitter nu ute i kvällssolen och myser! Helgen kommer att innehålla massor så ska bara mysa ikväll och lyssna på musik!