19 oktober begravdes han i keps och t-shirt

Jag har försökt skriva ihop ett långt djupt inlägg men jag har verkligen inget att skriva.. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag saknar dig morfar.
Ett år har gått och jag saknar dig otroligt mycket. Jag vill se sport med dig, inte nödvändigtvis skidor men sport. Jag vill att du ska vara hemma när man kommer och hälsar på. Jag vill att du ska komma och köra i din blåa bil och jag vill att alla gubbar som jag ser på stan ska vända sig om och att de är ditt ansikte istället för någon helt okänd. 
Jag vet dock att jag inte kommer se ditt ansikte igen och att jag aldrig kommer komma in i mormors lägenhet och se dig i din skinnfotölj sittandes och se på skidskytte. 
 
jag kan inte säga så mycket mer, jag vet inte hur jag ska sätta ord på dessa känslor, jag brukar ändå kunna göra det men nu har jag inga ord som beskiver allt. Det enda jag kan säga är att jag saknar dig Morfar.
 
 

Breaking Point men inte allt för hemskt

Så fort jag gick in genom dörren idag bröt jag ihop! tårar och allt! Jag vet inte vad de är med mig... dagen har varit jättekonstig eller rättare sagt jag har varit jätte konstig, vet inte vad som är felet för jag känner mig helt slut, och konstig bara. Vet inte om de är för skolan, om jag bara är slut efter all fotboll eller om det bara beror på att jag har fått för lite sömn? Samtidigt så har jag även haft den känslan och känt den i klassen lite också på senaste tiden så jag vet inte riktigt... men idag blev det helt enkelt så jag bara bröt ihop och la mig i soffan under filten. Men ibland är det de man behöver, att få bryta ihop och komma igen.

Efter körlektionen, som inte gör så att jag boostar mitt självförtroende direkt pga deras jäkla diselbilar och även lite andra grejer också, så var jag bara frustrerad och arg... hade deep talk med min körlärare så redan där kändes det bara jobbigt. Träningen ikväll görde humöret lite bättre men tyckte inte det blev den bästa träningen så nogblev humöret bättre men inte blev de då bra...
Ikväll blir de körkortsplugg och förhoppningsvis lite PH om jag lyckats nöta in nå vettigt i huvudet innan de.

Känns som att jag har missat massa saker som hade varit intressanta att skriva om som klassfesten med 80tals tema, matcherna får helgen, mobilen som jag lyckats krascha, roadtripen upp till happis med övernattning och Tips Elitlägret. Men som ni kanske har förstått  ovan så har jag inte varit på topp precis och bloggandet har helt enkelt inte känts så lockande. Med en längre mening så vet ni nu i alla fall vad som har hänt så vi får väll lämna de så.

För att inlägget ska bli allt för dystert så får ni några fina från klassfesten
 

Nu är hösten här

Äntligen höst! Ja äntligen höst säger jag bra! Visst skulle man föredra att ha sommar men hösten är jäkla mysig. Gula löv, dimma och allt som innebär höst! Men när hösten kickar in så börjar fotbollen gå mot sitt slut vilket är lite tråkigt, dock överlappar handbollen och säsongstareten är om en månad! jag har ju bara hunnit träna två träningar änn och vet inte riktigt hur mycket jag kommer hinna träna innan säsongstarten, men vi får se.
Det enda jag längtar till just nu är att denna vecka ska ta slut och att det ska blir helg! Känndes som att jag bara skulle byta ihop igår, ville bara fara hem å lägga mig å se film men jag har för lite tid.... Jag har så mycket jag vill, ska och måste göra hela tiden! Det känns som att hela klassen är lite så, vet inte riktigt varför. Jag har kännslan som man alltid har de sista veckorna innan sommarlovet, alla ungdomar kan relatera.
Vill bara vara ledig länge och göra allt i min egna takt och slippa bry mig speciellt mycket... Livet går så jävla mycket upp och ner, ena dagen är livet jätte bra och sen är man bara grå och dyster. Ingen bra känsla att känna såhär efter bara en månad i skolan, men det är sista året så det är bara att skärpa sig, MEN JAG ORKAR INTE. Förhoppningsvis går väl detta över.
 
Bild från igår, jag älskar dimma tycker det är så jäkla mysig men igår så såg kunde jag inte hjälpa att inte tänka på filmen The Mist, man nästan inte sin egna utsträcka hand...