Svenskar måste ju få vara svenskar

Ja vad har hänt nu sen sist? Jag hade varit till Kemi,jobbat, VM och träning. Ungefär samma saker har hänt sedan sist men den mest svenska dag, Midsommar. Jobbade dagen före och under Midsommar och de enda jag kan säga är KAOS! Säljer ju då jordgubbar som ni vet och de är ju en självklarhet för svenskar när det är midsommar. Alla var typ helt galna för att jordgubbarna inte så ut som dom var gjorda av plast och kön var lång... vadå stressigt? Dagen innan midsommar var dock värre än själva midsommar så hade ändå bra humör när jag kom hem.

Hade inte planerat något speciellt förutom middag med mor och några bekanta, funderade att fara till Liv för festligheter men orkade inte riktigt fara till hortlax men blev en lugn hemmakväll istället. Dan efter däremot så var det jag som höll i festligheterna!
Det var en liten "reunion" med gamla klassen,9B. Super kul kväll och kul att få träffa alla igen, bilden får väll prata för sig själva!


En vanlig dag...

Mitt kära Spanien är nu ute ur VM! ledsen i hjärtat.... Är självklart lite besviken på spanien och nog var det lit svordommar här och där under matchen ikväll men det är bara att bryta ihop och komma igen, livet går vidare och får väll hoppas att Argentina tar hem allt!
Annars så rullat livet på som vanligt, jobb träning och VM.

Var till Kemi en sväng igår med damerna för att spela en träningsmatch mot Merilappi som inte var den roligaste matchen eftersom vi van med 6-0 och jag behövde egentligen inte göra någonting. Men de var kul att få följa med laget, få stå i min "egna" damtröja och få träna fötterna lite.

har varit en bra dag idag, har tränat två pass, jobbat och dömt en match. Lite cash och målvaktsträning, imorgon blir det dock inte lika mycket träning eftersom vi ska jobba långshift såhär innan Midsommar så blir att morgonträna och sen hem å vänta in jobbet.

Kommer bli helt genomsyrad av fotboll!

Ja hur gick då matchen igår? förlust med jäklat 5-0... plus att jag var några ord från ett kort... som egentligen skulle varit kort men inte de! De var en konstig match och älvsbyn vann med all rätt men ville dock inte släppa in 5 mål... Dom är större och starkare och de är de vi förlorar på, lag vi var igår är helt enkelt för lätta men vi rullade boll hyfsat bra och vi jobbade jätte bra i försvar så de ska vi ta med oss i alla fall.
Ett av målet skulle dock inte ha varit mål och det var de som jag skulle ha kort för eftersom jag blev så jävla sur, men men det var ju då Div 2 och fick ju göra mycket så de är bara släppa och gå vidare.
 
Idag har jag jobba dubbla pass för att jag var tvungen att byta bort de igår. Har då suttit och sålt jordgubbar i 8 timmar.... ah de var ju en upplevelse... eller. Nä men de var lite långtråkigt såklart men inte alls farligt, sålänge det inte kommer nån gammal tråkig surtant som kommer och säger framför alla "ni har ju jättedåliga jordgubbar..." vill så gärna säga att dom måste ju inte köpa.... men tur att man kan behärska sig (hehe), De enda som egentligen var synd var att jag missa våran match idag, skulle dock ha suttit bänk men ändå. Match som match, jag vill alltid vara med. 
Vi vann då enkelt idag med 10-1 så jag missade ingen superspännande match, tredje och sista gången vi mötte Bollstanäs så det var skönt med en riktig målskillnadsmatch mot dom.
Ikväll blir det självklart VM, har redan sett schweiz-Ecuador och nu är de Frankrike-Honduras, allt ska ses FÖR DE ÄR VM!!! Under hela VM så kommer jag sitta som klistrad och bloggen kommer bli helt genomsyrad av fotboll, mer än vanligt i alla fall, det är Spanien, som alltid, och Argentina som har stödet!