Kärlek till tisdagar

Hade en lång sovmorgon och låg sedan bara och mös i sängen med hunden som värmde fötterna och datorn iknät. Älskar, verkligen älskar mina tisdagar, har bara en lektion och ibland ingen. Börjar inte förrän 14 och nu när vi har börjat med slutuppgifterna så har lektionerna även kortas ner och är faktiskt riktigt roliga.

Hade tänkt fara till gymmet när jag vaknade men kände att latheten tog över och sängen var alldeles för mysig och varm. Så skippade promenaden på morgonen/ förmiddagen och for till gymmet ett tag innan spinningen började och körde lite armar men känner att kroppen är lite sliten eller inte sliten men kanske början på en ordentlig förkylning, lite halsont och snorig. Vad hindrar de mig, jag tränar bort de där ska vi no se!
Fotbollsträningen eller träningarna gjorde verkligen sitt igår och jag kände mig super nöjd efteråt, dels för att våran tränings (F19) kändes riktigt bra för rösta gången på länge, därför de djupa fotbollcitaten som jag ändå tyckte stämde in gode bra!

Sitter med mätt mage och har myst till det framför lite Sex and The City, ska försöka få mycket sömn så att jag inte vaknar upp ännu mer sliten, sov dock till typ 10-halv 11 idag men fan, man kan ALDRIG sov för mycket!
 

True obsession doesn't end when the season does!

 
 
 
 

Titta vad man kan!

Wuhu, vilket framsteg har lärt mig att göa ett realistiskt päron! haha ni ska bara vet hur mycket jag har kämpa med det här, blev helt nöjd men det är lixom ett päron. Men nu ska vi då börja gör ordentliga saker på grafen och det är ju egentligen illustrator och sånt jag vill göra, hittils har vi ju bara jobbat med tidningsuppslag och skoltidningen.

Annars idag då, jag började dagen riktigt roligt faktiskt! Har ju som vanligt Pedagogiskt Ledarskap på måndag mårnar och nu har vi ju börjat med våra slutuppgifter. Hur kul som hellst! Vi ska hålla i en "lektion" och det är verkligen super blandat med änen! Allt från El lära och sammarbetövningar till Emmy och Maries Afropowerdance och Hadirs Karate. Jag och Hadir hade då lektion idag, Hadir lärde oss Karate och jag höll i målvaktsträning! Blev jätte stolt över klassen för att alla vågade slänga sig! Lite roligt ochså att alla fick veta att det är svårt att vara målvakt, det är inte bara att slänga sig åt höger oh vänster, det är faktiskt grymt mycket teknik och många blev förvånade över det. Samma med Hadirs Karate, när man hör karate så tänker man ju att man ska sparka, slå och skrika lite hai då och då, men icke. 

Rolig dag so far, två lektioner kvar och två fotbollsträningar!