Depp Mode

 

Nedräkningen började för länge sedan!

Fick klagomål av malin på att jag alltid skriver om sport, kan inte riktigt hjälpa det dock eftersom jag har inte mycket mer till liv. Ska dock försöka mig på ett så kallat blogginlägg om min vardag, eller något sådant.
 
Sitter för tillfället på badrumsgolvet för det känns som det varmaste stället i huset. Det är även sant eftersom jag är en aning lat för att hämta ved och elda. Vi har "sovmorgon" idag till halv två så har tagit vara på den till fullo! Med det menar jag ingen väckarklocka, musik och pyjamas till ca kl ett. När jag tittar ut genom fönstret får jag dock en aning dåligt samvete eftersom solen lyser för en gångs skull! What to do, sömnen är viktig!
 
Har börjat få en aningen panik för folk har börjat prata om förberedelser för studenten, balen osv. Även om jag gärna hänger på med planering och gärna går in i det till 100% så får jag somsagt lite panik. Det är inte länge kvar! Förstår ni de! 141 dagar (+0-)! Under dom dagarna ska gymnasiearbetet bli klart, alla uppgifter ska in, London, Turkiet, handbollen, fotbollen, Studentresa (?), Balen, pre-student, sömn, mat, allt annat livet och vi kommer hitta på! Kan ni förstå min panik? Kommer definitivt att få stryka sömnen i slutet, ain't nobody got time for that. Mitt huvud skulle ha exploderat för länge sedan om jag hade gått typ Tekning eller Natur! stor applåd till er.
 
 
 
 
 
 
 
 

Malmberget, check

Ännu en fin seger till strömnäs damlag! 28-22 stannade tavlan på och ja det är ju en vinst men vi hade kunnat göra det bättre.
 
Min insats är jag då allt annat än nöjd över... Att hoppa in och spela hela andra halvlek är svårt för man kommer direkt från bänken där man har suttit i 30 min. Gillar egentligen inte att dela på matcher i varken fotboll eller handboll, förstår ju helt att man gör det för att få speltid och när man gör för att det inte går bra för den andra osv. Tycker bara att de blir lite hackigt och som sagt så är det är riktigt svårt att hoppa in i andra, men helt förståerligt och det är bra att få matchtid mot ett lag som Malmberget.
Det kändes som att jag nästan inte tog något även fast jag alltid gick åt rätt håll och snuddade i nästan alla bollar. Jag kom verkligen inte in i matchen men jag lyckades ändå ta en 1 av 1 straff, friläge+retur och många bra kontringspass på både Hanna och Amanda.
Få saker att vara nöjd över men tar med mig det och blickar frammåt till imorgon då det blir träingsmatch med A-flick och Veteranerna.
Två som enligt mig gjorde en grymt bra match var Amanda och Hanna! dom kämpade på jätte bra i både försvar men framförallt i anfall! Tyckte att dom höll bra fokus hela matchen även när vi andra inte gjorde det.
 
 
Ikväll blir det mysmiddag på ön hos pappa, sen är kvällen öppen men som de känns just nu så tror jag det kommer bli filmkväll med dillchips och dipp. Alladin braller och stor mys tröja nerbeddad under min teddyfilt med Nelly snarkandes vid fötterna. Ja, nu när jag hör hur det låter så kan jag nog säga att de definitivt kommer bli så.