Malin style

Sent men jag är inte de minsta trött så kan lika gärna länga iväg ett litet inlägg. Ja jag ligger ju lite på den lata sidan när de gäller bloggen men ska försöka göra lite Malin style och blogga minst 2 gånger per vecka, får dock se hur det går.

Dagen har varit bra, trotsade normen idag och sket i jackan! Körde lite sportstil med min mysiga fleece och gick till skolan. är ju ändå vår nu eller ska inte säga så för då blir det säkert kallt, det är i alla fall vår väder! Har då suttit och lyssnat på FN rollspel hela dagen lång, vilket var ganska tråkigt att lyssna på men applåd till samhällsarna som gjorde det, kan inte ha varit lätt att lära sig så pass mycket, så applåd till er!

For och tränade min sista Piteå Södra träning idag,vilket var lite tråkigt... Rolig träning men tråkigt att de inte blir något lag till säsongen! I morgon blir det skola och sen direkt efter blir det träning med damerna! Första träningen ute på LF! Som jag har längtat, bergsvikshallen är en av de sämsta planerna jag vet! Blir skönt att få slippa den lite grann men får hoppas på att det inte är är kallt, blött och tråkigt i morgon bara för att jag är så taggad för vårvädret och LF träning... Skulle inte förvåna mig eftersom det är den turen jag brukar ha!

 
 

BoostBra dagar!

Äntligen helg, låter som att det har varit en jobbig vecka vilket det inte alls har varit. Känns nästan som att vi har gått från tisdag till fredag. Sett mycket OS på skolan så de har inte blivit mycket till jobb heller!
 
Helgen kommer dock vara full med grejer, idag har jag varit oh träna med södra och sedan spelat träingsmatch med veteranerna och A-flickorna. Riktigt kul! imorgon så är det match mot nordmalin men eftersom jag har varit lite små krasslig så ska jag inte stå den matchen, tror dock att tjejerna fixar det och slår 40 måls rekordet!
Blir även träning med F19msom vanligt och sen fin middag med syrran, mangnus och mamma!
 
Gårdagens var hur mysig som helst! Var hos elln där Malin och Liva även var och vi lyssnade på gammla låtar och pratade. Simon och Simon komm senare och vi pratade ännu mer och hade roligt! Vi badade i Ellens Yakutzzi och satt alla med mösser så vi såg ut som flintskallar... men som sagt det var jätte kul och mysigt!