PDOL, sommarnätter som man kommer minnas!

Vilken helg det har varit! Verkligen ett sommarminne som man kommer komma ihåg, PDOL 2014! Hela helgen har spenderas med folk från alla dess kanter vilket har varit en av de roliga grejerna.
jag trodde ju att PDOL inte alls skulle leverera iår eftersom det inte var några artister som jag ville se eller som jag tyckte var bra men vi har gjort så mycket annat och det känns!
Torsdagen invigde jag och vänner helgen med att vara med i PDOL by Gummibåt! Jäklar så kul det var! Ett måste nästa år säger jag bara och för er som inte var där, ta ledigt eller skit i å ligga på stranden för det var så jäkla härligt och kul! Massa folk och roligheter. Så till alla er som vill inviga PDOL ordentligt nästa år, PDOL by Gummibåt.
Vi började kl elva och kom inte iland förrän fem tiden så det var bara att skynda sig hem ta med torra kläder och he sig ut mot gläntan där laget hade startat up "upptagg för höstsäsongen". Blev bad, ring bakom vattenskoter och tävlingar som egentligen vi gammlingar vann, punkt slut...

Fredagförmiddag var tänkt att spenderas i solstolen innan jag började jobba men istället så blev det att jag tog lite sovmorgon och käkade sedan lunch med Louise på stan, gick sen en snabbrunda på stan för att se om jag kunde hitta nå snyggt å ha på sig inför kvällen. slutade med att jag fick med mig en fin enkel kjol som jag sedan hade på lördagen. Jag jobbade och stressade sedan snabbt hem för att göra mig i ordning för förfest med några från gammla klassen. Dansade långt in i natten och landade tillslut i sängen nån gång efter tre tiden. Sov i några timmar inann de var dags att dra sig upp ur sängen och bege sig till jobbet för att jobba dubbla pass... Inte det roligaste jag gjort eftersom jag var gode sliten från nattens bravader och mådde verkligen som jag förkänade att må, att sedan sitta i +30 graders värme i åtta timmar var inte alls en av helgens höjdpunkter...
Kämpade dock på och direkt efter jobbet så var det bara att snabbhandla och hem för att fixa sig eftersom lördagkväll skulle starta hemma på min bro. Efter en halvers förfest med blandat gammla och nya vänner så drog vi oss mot området. Jag och gänget kom dock inte till Kittel förrän 11 tiden eftersom vi stannade några gånger på vägen med folk som man träffade.

Jag och simon for som vanligt till Statoil för nattkäk och jag landade återligen i sängen efter tre. Blev en repris på dagen före och drog mig upp ur sängen för att bocka av yttligare ett pass på jobbet, dock inte lika jobbigt som dagen före men hade inte skadat med en sovmorgon.
Men tackar då PDOL och alla människor som har gjort helgen så enormt roligt och bra å så gör vi ett lika bra återseende nästa år! visst? bra!

Har många mer bilder men för att inlägget inte ska bli en meter långt så får ni dom som beskriver helgen bäst!

 

 

Det är varmt men man ska ju inte klaga!

vad för intressant har jag då hunnit göra sen i söndags?
Jag har varit på Johannas stuga med "gamla tjejerna" där vi åkte ring och badade tunna. Riktigt mysig och var kul att få träffa tjejerna när man inte är med dom så ofta. Dagen efter så slöt jag upp med samma gäng fast på Piteå havsbad och brände mig ordentligt av att sola, bada och spela volleyboll, de var dock värt de för de blev en riktigt rolig dag.
På kvällen så gick vi över till grannarna och det slutade med att vi hamnade i deras bubbelpool vilket också var super mysigt och ett bra sätt att avsluta en bra dag. Tycker det är så mysigt att man har så pass bra kontakt med sina grannar. Känns Amerikanskt på något sätt, det är ju inte förrän nu på senaste tiden vi har börjat umgås med våra grannar och jag som helt har snöat in mig på Desperate Housewives känns som att jag lever där! Inte med alla morden och all drama men ni fattar.

Gårdagen spenderade jag med Min kära vän agnes och även lite med Foppa och hennes kille som vi träffade i södra hamn där vi höll till. Vi badade solade och mös på. spenderade även kvällen med vännen och vi bestämde oss för att göra middag och sedan köra lite hederligt filmmys. Blev inte allt för sent eftersom jag gick upp vidd 8 för att jobba i 39 graders värme (om coops utetermometer funkar). Ingen hitt kan jag säga men när man jobbar morgonpasset så har man nästan hela dagen kvar.

Ikväll ska jag bara mysa på framför några avsnitt av Desperate Housewives eller en film men först ska jag bege mig mot Lf för träning som vanligt, hade hoppas på lite regn eftersom det inte är de perfekta träningsvädret precis... Men man ska ju självklart inte klaga.

Sommardagar

Tror jag är en av piteås största och bästa bloggare om jag får säga det själv! HA! neej....
Nä men eftersom jag faktiskt ärledig så pass sällan såhänder det inte speciellt mycket men har tagit tummen ur röven de senaste dagarna eftersom det faktiskt har varit uppehåll och man inte har varit tvungen att passa träningstider.
 
Har hunnit tagit bussen ner till Höga Kusten och hoppat på båten för att bidra på Ulfönragattan, jätte kul och mysigt. Hann inte med att segla någonting alls förra året så var kul att få få vara med på Ulvön som jag alltid har älskat och även få kappsegla, inte bara glida runt även om de är härligt också.
Regattan gick dock inte så bra som det kan ha gått och tror vi slutade på en 6e plats i totalen. Det är ju som de enda som är surt med att segla, att man inte kan styra över vinden. Slutar de blåsa så står du still medans båtarna bakom dig få vind och går om... Tur man är fotbollsspelare och kan styra allt. Regattan var då rolig ändå och även fast jag inte träffade lika många kända ansikten som man brukar.
Var nere torsdag till söndag och åkte sedan halvvägs med några pitebor som skulle stanna i Umeå. Fortsatte med buss hem lagom till VM finalen som tyvär slutade med att Tyskland vann men dom gjorde en bra turnering även fast jag har Spanien i hjärtat och även lite Argentina.
 
Efter en långhelg så satte jag mig åter i jordgubbsbåset och ställde mig även på planen igen efter ett skönt träningsuppehåll som ändå har innehållt några träningar. 
Har haft en myskväll med tjejerna och samtidigt firat Lill Johanna som fyllt 18 och nattbadat. Tyvär varit på sjukan och träffat bästa farfar som nu ligger inne.
Utöver allt detta så har jag varit på stan, käkat ute med systern, mor och Magnus. Kvällen har innehållt grillmiddag och vattenkrig med småpojkarna och nu sitter jag med frusen melon och musik i lurarna i hopp att hitta nya låtar men förgäves när jag för tillfället lyssnar på 90 tals låtar som är fulla med barndommskänslor.
 
Morgon i Ulvöhamn, Höga Kusten