Sommarminnen

Har haft många bra dagar och livet är så härligt när sommaren äntligen är här! Värme och jag med min otroligt sexiga bränna bara njuter!
Jag som inte brukar sola för jag tycker det är så otroligt tråkigt har legat och stekt i några timmar innan jag begav mig sitt jobbet. Tog även en rejäl sovmorgon eftersom jag spenderade halva natten med nia kära vänner och pratade på! Mycket roligt kan jag säga och många skratt och mycket skönsång. Vi var hemma hos mig och förare lite innan vi sedan begav oss till Älvsbyn för att se De Vet Du, jag tycker inte dom är speciellt bra men de låtar man kan har man roliga minnen till och eftersom Festival X är gratis så var det värt det. Träffade många trevliga människor och skaffade många bra minnen! Har många fina minnen mer tjejerna som var med, så kramar till er tjejer vi ska samla på oss många mer minnen innan vi skiljs!

Utöver De Vet Du så har jag som alltid jobbat och gymat lite, har precis inlett fotbollsuppehållet så kommer säkert vara lite rastlös på kvällarna framöver, mycket bloggande då kanske! Ska dock träna ett målvaktspass med Maria vilket vi även gjorde i lördags, skönt att ändå få hålla igång lite så man inte stannar av helt fotbollsmässigt.
Men nog med skrivande nu och dags att mata lite bilder från gårdagen, inte för att jag har så många bilder men men.