På senaste tiden

Ja, kanske dags att ta tag i detta? Nej, egentligen inte. Har allt för lite tid för att ta tag i bloggen för tillfället men när man försöker undvika plugg så gör man allt annat oviktigt. Men jäklar vad tiden flyger iväg, det är för tillfället ca en månad tills studenten är här! KÄnner ingen stress för själva studenten och allt somkommer därtill utan det är mer förarbetet som ska hinnas göra innan. Jag vet att Studenten, Balen, Studentveckan och allt annat som kommer framöver kommer vara så jävla roligt och jag kommer njuta av det till fullo. Jag ska se till så att jag kan njuta av det och att jag ska förtjäna att stå där i min mössa och vita klänning precis som alla andra! 
Kommande veckor ska jag lägga in den högsta växeln som finns och jobba stenhårt, de är ett måste! annars kan jag skita i nån nedräkning över huvudtaget, eller ja kanske en nedräkning till att gå om skolan.... nä varför så dramatisk Tea? Var positiv!
 
Har haft en riktigt bra långhelg som innehöll roligheter 24 timmar om dygnet. 
Hade en riktigt rolig valborg/firande av Adam och Liv som inehöll allt från skratt, styrdans, tårta, klädesbyte på kyrkparkeringen och en massa dans!! Tackar medverkande för den otrolig roliga kvällen!
Spenderade i princip hela helgen på fotbollsplanen, en träning och tre matcher. Hade en riktigt rolig helg och kändes riktigt bra att vi fick ta sex av sex möjliga poäng. Otroligt skönt att få hålla två nollor på en dag, känna att allt satt på plats och vara riktigt stabil. En av nollorna var dock med SAIK, inlånad för träningsmatch. Även om jag är trogen Piteå spelare så spelade ingen roll att jag vaktade målet för SAIK, ÄIF eller Norrbotten. Att få göra en bra match är de viktiga för mig, vilken färg jag har på tröjan eller märke jag har på bröstet spelar mindre roll.
 
Har gjort ca tusen grejer till den senaste tiden och trots de där lätta trycket på axlarna som gäller allt skoljobb som finns kvar att göra så har jag kännt mig hyfsat avslappnad och glad på sista tiden. Skrattat riktigt mycket och vet inte riktigt vad de beror på, har egentligen inte så stor betydelse ändå så ska fortsätta att glida på lungt men på en högre växel! Snart kommer tiden jag väntat på så ptroligt länge och till skillnad från många andra så längtar jag så de värker i kroppen på att äntligen få ta studenten! Livet börjar efter skolan, ni som tror erat liv ska ta slut bara för att ni inte kommer träffa era klasskamrater varje dag har så fel. Ni har ingen aning om vad som väntar, har väl inte ja heller egentligen men vet att det är då en mer spännanden tid än vad som varit! Det nya kapitel i livet är inte alls långt borta nu och är så redo för det!
 
Bild från Eskilstuna matchen i söndags, enda fördelen med att vara bänk är att man kan dokumentera den lite bättre, föredrar dock att stå på planen själv!