En säsong hinner knappt sluta innan den andra tar fart!

Ännu en fotbollsäsong är över och vilken säsong det varit! Ännu ett nytt lag i en ny stad. Den enda ”trygghet” som jag kunde förvänta mig och förutspå var Bibban. Jag vet vad han kan och vad man kan förvänta sig av han. Vinst och vilka vinster det blev!

Det blev tyvärr ingen vinst i kvalet men trots att det känns surt så måste jag ändå få hylla en grym inramning och ett fantastiskt upplägg av Ljusdal. Kul att damfotbollen får sånt stöd även om det inte var riktat till oss denna gång. Jag personligen, vill tacka för förtroendet jag har fått av spelare och tränare i Notas hela säsongen!
Även tacka mitt lag till en väl genomförd säsong och fantastisk lagsammanhållning!
Sen kan jag prata för hela laget när jag tackar alla som stöttat oss genom hela säsongen! Vi är nöjda över våran säsong och det är självklart tråkigt att vi inte tog oss till elitettan detta år men en serieseger och ett kval i bagaget är inte fy skam! Att få visa upp sig och sitt lag i ett kval och för så pass många människor känns fantastiskt. Verkligen roligt att spela i ett lag som får sånt stöd av så många personer på och utanför planen.

Förra veckan gjorde jag säsongens sista fotbollsträning och även min första ”tillåtna” handbollsträning och för första gången kände jag mig omotiverad. Fruktansvärt underlig känsla som blandas med både glädje och lite sorg. Tråkigt att inte känna motiveringen till handbollen men glad att jag inte tappar motivationen till fotbollen trots ett surt avslut på säsongen.

Eftersom jag alltid har dubblerat, fotboll på sommarn och handboll på vintern, har det blivit en ”rutin”. Jag har alltid uppskattat att få en energikick när man kommer in i handbollens explosiva fart där jag inte riktigt har så mycket kontroll och sedan tillbaka till de bekväma rutinerna i fotbollen, där jag känner full kontroll.  

Jag känner mig en gnutta orolig för jag har spelat handboll sedan jag var liten, nästan lika länge som fotbollen! Jag kan inte se mig själv inte spela handboll men samtidig jag kanske måste göra valet som så många frågar mig hela tiden. ”Om du var tvungen att välja mellan fotbollen och handbollen, vilket skulle du välja? ”

Jag vill inte välja så jag hoppas motiveringen kommer tillbaka. Det kanske bara behövs ett derby för att komma igång?