PDOL, sommarnätter som man kommer minnas!

Vilken helg det har varit! Verkligen ett sommarminne som man kommer komma ihåg, PDOL 2014! Hela helgen har spenderas med folk från alla dess kanter vilket har varit en av de roliga grejerna.
jag trodde ju att PDOL inte alls skulle leverera iår eftersom det inte var några artister som jag ville se eller som jag tyckte var bra men vi har gjort så mycket annat och det känns!
Torsdagen invigde jag och vänner helgen med att vara med i PDOL by Gummibåt! Jäklar så kul det var! Ett måste nästa år säger jag bara och för er som inte var där, ta ledigt eller skit i å ligga på stranden för det var så jäkla härligt och kul! Massa folk och roligheter. Så till alla er som vill inviga PDOL ordentligt nästa år, PDOL by Gummibåt.
Vi började kl elva och kom inte iland förrän fem tiden så det var bara att skynda sig hem ta med torra kläder och he sig ut mot gläntan där laget hade startat up "upptagg för höstsäsongen". Blev bad, ring bakom vattenskoter och tävlingar som egentligen vi gammlingar vann, punkt slut...

Fredagförmiddag var tänkt att spenderas i solstolen innan jag började jobba men istället så blev det att jag tog lite sovmorgon och käkade sedan lunch med Louise på stan, gick sen en snabbrunda på stan för att se om jag kunde hitta nå snyggt å ha på sig inför kvällen. slutade med att jag fick med mig en fin enkel kjol som jag sedan hade på lördagen. Jag jobbade och stressade sedan snabbt hem för att göra mig i ordning för förfest med några från gammla klassen. Dansade långt in i natten och landade tillslut i sängen nån gång efter tre tiden. Sov i några timmar inann de var dags att dra sig upp ur sängen och bege sig till jobbet för att jobba dubbla pass... Inte det roligaste jag gjort eftersom jag var gode sliten från nattens bravader och mådde verkligen som jag förkänade att må, att sedan sitta i +30 graders värme i åtta timmar var inte alls en av helgens höjdpunkter...
Kämpade dock på och direkt efter jobbet så var det bara att snabbhandla och hem för att fixa sig eftersom lördagkväll skulle starta hemma på min bro. Efter en halvers förfest med blandat gammla och nya vänner så drog vi oss mot området. Jag och gänget kom dock inte till Kittel förrän 11 tiden eftersom vi stannade några gånger på vägen med folk som man träffade.

Jag och simon for som vanligt till Statoil för nattkäk och jag landade återligen i sängen efter tre. Blev en repris på dagen före och drog mig upp ur sängen för att bocka av yttligare ett pass på jobbet, dock inte lika jobbigt som dagen före men hade inte skadat med en sovmorgon.
Men tackar då PDOL och alla människor som har gjort helgen så enormt roligt och bra å så gör vi ett lika bra återseende nästa år! visst? bra!

Har många mer bilder men för att inlägget inte ska bli en meter långt så får ni dom som beskriver helgen bäst!