Kärlek till tisdagar

Hade en lång sovmorgon och låg sedan bara och mös i sängen med hunden som värmde fötterna och datorn iknät. Älskar, verkligen älskar mina tisdagar, har bara en lektion och ibland ingen. Börjar inte förrän 14 och nu när vi har börjat med slutuppgifterna så har lektionerna även kortas ner och är faktiskt riktigt roliga.

Hade tänkt fara till gymmet när jag vaknade men kände att latheten tog över och sängen var alldeles för mysig och varm. Så skippade promenaden på morgonen/ förmiddagen och for till gymmet ett tag innan spinningen började och körde lite armar men känner att kroppen är lite sliten eller inte sliten men kanske början på en ordentlig förkylning, lite halsont och snorig. Vad hindrar de mig, jag tränar bort de där ska vi no se!
Fotbollsträningen eller träningarna gjorde verkligen sitt igår och jag kände mig super nöjd efteråt, dels för att våran tränings (F19) kändes riktigt bra för rösta gången på länge, därför de djupa fotbollcitaten som jag ändå tyckte stämde in gode bra!

Sitter med mätt mage och har myst till det framför lite Sex and The City, ska försöka få mycket sömn så att jag inte vaknar upp ännu mer sliten, sov dock till typ 10-halv 11 idag men fan, man kan ALDRIG sov för mycket!