en inte så liten update

Åhhh hur många dagar har det gått nu? sex? Ja på dessa sex dagar så har det hunnit bli sommar! SÅ. JÄKLA. HÄRLIGT! har redan blivit röd på näsan och samlat på mig lite mer fräknar! Jag har tagit årets första dopp i kanalen från tages vilket var lite kallt men inte farligt ändå, hade velat hoppat i idag men kändes som att spets och BH inte var speciellt aktuellt med tanke på hur mycket folk det var på tages och längst kanalen.

Dagarna har gått lite väl fort enligt mig men klagar verkligen inte på att det är helg. Har helt enkelt för mycket saker att göra och för lite tid kvar av skolan så borde egentligen ta skolan i första hand för att få klart allt meeeeen så funkar inte riktigt jag!

Idag har livet varlit skönt, vi började med att skriva ett "prov" som gick ut på att man ordbajsade sina egna åsikter om olika ämnen, sen for vi till Bion för att först lyssna på musikerna uppträda några låtar och sen se några kortfilmer. Vi skulle egentligen vara på "filmfestival" hela dagen men vid 12 så satte vi oss ute i solen och gick sen och käka på Thai. Vi tittade igenom några affärer och for sedan till tages för att absorbera lite sol.
Absorberade fram till träningen och sitter nu ute i kvällssolen och myser! Helgen kommer att innehålla massor så ska bara mysa ikväll och lyssna på musik!