Vill man att det ska ta slut?

Ja då var den första "skoldagen" över, borde egentligen inte kalla dagen skoldag eftersom vi endast var på skolan i ca en timme för att få veta att de kommer vara ungefär som förra året! 
Efter träning, dusch ich käk så sätter jag mig framför datorn och läser egenom alla de många bloggar som jag läser så får man tadel av allas tankar om deras "första" skoldag, back to school. Jag tycker alla eller de flesta i alla fall, kan sammanfattas med att alla längtar till studenten men samtidigt vill stanna kvar i skolan. Johanna, som går i samma klass som mig, tyckte jag skrev jätte bra och jag håller helt med henne när det gäller att man kommer sakna och även bli lite ledsen, i alla fall jag, att man aldrig mer kommer ha de roliga stunderna som man har i klassrummet och när man sitter i soffan vid skåpen på fredagarna och har allsång med hela klassen,även fast det mest är jag som sjunger för full halls men ändå.... Håller helt och fullt med henne och även många andra som skriver att man kommer sakna allt det roliga! Att många rent ut av har panik att skolan slutar det förstår jag dock inte, varför ha panik när skolan äntligen snart är slut? Det är ju efter skolan vi ska få börja jobba, resa (när man väl har fått in lite pengar de vill säga), träffa ny människor i nya miljöer, inte behöva ta med jobbet/läxor hem och ha hela livet framför en! Förstår ni inte hur skönt det ska bli! Jag säger bra, TJOHO FÖR INGE MER SKOLA!

MEN, nu ska vi inte bli för taggade eftersom de är nästan ett år kvar tills jag och min egna klass står framför massa nära och kära för att kunna skrika ut över piteå att vi är så jävla bra för vi har tagit studenten och sedan åka runt på ett flak som hyllar att vi är arbetslösa! Ja jag längtar så otroligt mycket till att stå där framme och det har jag gjort sedan jag lämnade Pitholm och högstadiet bakom mig. Men som sagt det är nästan ett helt år kvar, men under detta år så ska vi ha så mycket roligt och skratta så man knappt kan andas. Som jag har skrivit förut så längtade jag till att trean skulle börja och jag vet att jag kommer säga minst 10 gånger att jag snart hoppar av skolan men nu är de bara att bita ihop sista och som johanna skrevnjuta av sista året som vi på Media ska gör så jävla bra, med Londonresa, studentresa, bal, klassfester, studentvecka och massa andra knasiga grejer!